Mallanmamma

En trubadurfru

Heros O&C

image

Min nya favoritsyssla! Gå omkring och döda andra monster. Det bästa? Appen är helt gratis!

Heros O&C heter spelet för den som gillar liknande. Det enda som är synd är att batteritiden på iPaden dras lite för fort. :)

snart dags

Så länge jag ligger ner går det mesta. :) Har nu suttit med min linkedin ett tag och försöka få den så fullständig som möjligt. Man vet ju aldrig om man vill ha ett annat jobb som omväxling. I alla fall nu när jag inte riktigt vet hur min framtid ser ut.

Inte ett knyst än så länge från kommunen angående bygglovet. Så jag börjar få lite panik när jag inte kan jobba alls mer än att pilla på hemsidorna och onlinebokningen. Den delen ger egentligen inte så mycket pengar för tillfället. Dessutom saknar jag det fysiska jobbandet. Så jag har faktiskt funderat på att vikariera på lite ställen. Skada ju aldrig med pengar. :) sedan saknar jag som sagt och jobba. Så trist att bara vara hemma, så ja, snart kommer det nog bli lite jobbsökningar. Men hur allt blir så kommer jag inte sluta med naglarna. Det är mitt kall, trots allt.

vi får se om jag söker jobb eller inte, men alltid bra att ha ett CV beredd ifall det skulle falla över mig.

image

Sjuk IGEN! Väldigt irriterande. Men snabbresumé från senaste veckan.

Fredan: plocka ur lokalen. Åt middag hos min svärmor. Träffade Tobbe och Chimmy.

Lördag: ännu mer plockande. Sandra och mamma på besök. Tv-spelande för pojkarnas del.

Söndag: ännu mer spelande. Tog det bara lugnt resten av dagen.

Måndag: mer plockande, förberedelser och läsande och pappersarbete. Insjuknar denna dag.

Idag: har jag bara legat och kollat på Drop dead diva. Sjukstuga med andra ord.

Bättringsväg

Mår tiptop idag, nästan i alla fall. Huvudvärken har svårt att släppa men jag är inte på väg och svimma så fort jag står upp. Har försökt flytta på en hylla idag. Dels var den överfylld med grejer men sedan var den sjukt ostadig så jag har inte flyttat den utan väntar tills Händige Mandy kommer hem och ska hjälpa mig och laga den.
Har startat en maskin med handdukar som jag väntar på ska bli klar så man kan hänga upp dem på tork. Under tiden får man göra en massa datorsarbete som vanligt.

Bild 2015-01-22 kl. 15.08

Kesobröd

Hungern slog till och hade lite energi över. Så jag mig för att att prova på att baka ett kesobröd. Gick snabbt och göra (knappt en kvart med tillagningstiden inräknad) och var faktiskt helt okej att äta. :) Smakade nästan som scones fast med kokossmak.

Skärmavbild 2015-01-21 kl. 15.37.57

Receptet finner ni här.

Inlämnat

Oh fy…

Jag är liggandes. Febern har dämpat ner sig, men huvudvärk, huvudvärk, huvuuuuuudvääärk! Det gör till och med ont i näsan utan ens att vara snorig. Även yrseln är kvar och jag kan inte vara uppe särskilt länge.

Har i alla fall varit iväg och lämnat bygglovsansökan nu. Så nu hoppas vi att det tar mindre än 4 veckor och handlägga det så vi får igång det hela. :D Vore så kul och jag är så taggad! Så om jag orkar sedan, ska jag försöka tömma lite mer av utrymmet jag ska hålla till i. :) Det är så grymt mycket saker där nu.

Nej nu måste jag sluta skriva då händerna värker. :(

Feber och slit

Fick snabbt svar om varför jag var så trött imorse. Feber… :(

Har inte haft tålamodet ändå att bara ligga ner. Så jag försökte skruva ner lite hyllor. En hylla bestod av 2 skruvar. Det tog mer än en halvtimme och skruva ner dem. Inte egentligen för att skruvarna satt hårt, men dels skakade jag så fruktansvärt mycket så jag fick aldrig in skruvsmejseln i skårorna, men även för att höll på att svimma imellanåt även som sittande. Men att lägga sig ner hade jag typ inte samvete till. Hur dum får man bli mot sig själv? Kan ju bara skylla mig själv, men kände mig väldigt skamsen att inte kunna jobba. Måste börja bli snällare mot mig själv.

Bild 2015-01-20 kl. 22.18

Och med råga på det så har jag hunnit storhandla och handlat jobbprylar. Okej, jag är en ren idiot ibland. Imorgon ska jag vila bättre.

Trötthetstisdag

SONY DSC
Sitter och glor på nyhetsmorgon samtidigt som jag sitter med lite datorarbeten. Men idag har jag en sådan där trötthetsdag igen.
Sedan ska jag sortera lite bland jobbgrejer. Rensade ut lite från mitt nagelbord på Sundsbrudarna igår så nu ska jag hitta en bra plats att ha det här hemma tills verksamheten ska startas igen. Så har lite och göra idag trots allt.

The Amazon (with lyrics)

Ska iväg senare på ett möte. Är väl inte ett sådär jättekul möte, men måste göras ändå.
Så för att få humöret denna måndag lyssnar jag på TV-spelsmusik. Och såklart de tidigare hyllade Brentalfloss!

Pulkbacken

SONY DSC

Idag blev det pulkaåkning med familjen. Jag fick tyvärr inte åka. Men jag hade kameran med mig så det var lite roligare än att bara titta på. Vi måste skaffa fler pulkor så jag får åka flest gånger nästa gång! :D