Mallanmamma

En trubadurfru

Jordskalv

Kände ni av jordskalvet för en liten stund sedan?

Själv trodde jag att det var katterna som bråkade under soffan. Så jag skulle precis skälla på dem för att sedan upptäcka att det fanns inga katter där under… :o

Bild 2014-09-15 kl. 15.34

Rappakaljor

Hoho…

Hej och hå. vet knappt ens vad jag ska skriva. Håller inte koll på omvärlden för tillfället. Just nu är det bara flytt och jobb som gäller i livet så vet knappt vad jag skrev sist jag var in hit.

Men som sagt lever i ett kaos här hemma för tillfället. Life in a box… eller hundra heter det i vårt fall.
Vill att allt ska vara överstökat nu snart. Man börjar inse att sträckan till jobbet (en mil bara visserligen) börjar bli påtagligt när man vet att man kunde haft gångavstånd. Man ser till och med husen i området, där vi kommer bo, från mitt jobbfönster. Alltid så sjukt mycket att tänka på när man ska hålla på och flytta. Speciellt när man har två småbarn mitt i allt. En av dem älskar att riva ner allt i sin väg.

Så det blir tufft men det ska gå. :)

Frågor och svar

Förstår inte varför bloggappen ska krascha varje gång jag ska svara bloggkommentarer. Samt att den gör mig anonym, så efter många dagars fundering hur jag ska lösa det får jag svara i enskilda inlägg.

Fråga: Wtf, här sitter jag och googlar efter nagelsalonger i närheten och får upp din sida, med denna bild av mitt hus! Hahahaha! Så nära trodde jag inte jag skulle hitta en, som tvärs över gården!.. Håller du på med det nu eller utbildar du dig ännu?

Svar:
Jag är klar med utbildningen. Det är bara och boka en tid. :) bokningen sker via

onlinebokningen

.

Salongens kundplats

Idag fick jag för mig att bara provsitta i kundstolen som används vid behandlingar i salongen. Insåg att det var allra första gången jag satt där sedan jag startade salongen i april. Nu förstår jag med att många tycker att det är en avkopplande plats.
Bara se hur molnen sveper förbi ute på himlen och hur träden vinglar efter vinden var nästan bedövande.

Där kommer jag sitta på fler raster… Pinsamt att det var första gången jag satt där sedan jag flyttade in i april.

IMG_0234.JPG

 

Edit: nu har jag förminskat bilden. Wp’s app har blivit knäpp så bilderna blir förstora. Men denna verkar också vänt sig. ORKA!

Överfallen av en trappgrind

Så här härligt ser mitt ben ut efter att ha träffat på trappgrinden i mörkret. Tror inte ens karate hade slagit ner den förövaren. :(

I övrigt har jag haft extremt otur senaste dagarna. Dels benet.
Men sedan har jag även papercut:at mitt ögonbryn med en flyttkartong och även slitit lite i hyponychiumet. Helt ärligt vet jag inte vad som gjort mest ont.

Nyaste selfien

Ni kanske glömt hur jag ser ut…

IMG_0120.JPG
Faktiskt längesedan jag tog en riktig selfie. Inte gjort det sedan innan jag färgade ombren. Vilket jag gjorde i maj. Så kände det var på tiden.
Och vem kan motstå lilla mig?

Trolska skogen 2014

Idag har vi varit till Trolska skogen i mellanfjärden.
Vi var där förra året och då fick man leta efter stjärnsmulor då jätten hade råkat få stjärnorna att falla ner. På slutet fick Sally en stjärna som tomten fixade på himlen. Den där stjärnan har Sally pratat mycket om hela året som gått.

Så nu var vi där i år. Med en ny historia och nytt äventyr att utföra. Det är en otroligt mysig atmosfär att vara med hela familjen. Rekommenderas varmt till er som missat.

IMG_0113.JPG

Bomben under trappen

Okej, har suttit och sett på en massa vänner avsnitt kvällen som varit. Inget fel med det, utan ett väldigt bra tidsfördriv.
Precis innan jag startar ett nytt avsnitt hör jag hur en väckarklockasignal (ni vet från en sådan där analog klocka som man hade innan man hade väckarklockan på telefonen) går inunder vår trapp till övervåningen. Mycket märkigt!

Jag öppnar dörren och kan verkligen inte lokalisera var ljudet kommer ifrån och ljudet bara pulserar högre och fortare. Till slut får jag sådan panik och börja helt seriöst fundera om vi har en bomb under trappen. Det tjuter och jag funderar vad jag ska göra. Ska jag gå upp? Ska jag gå in? Ska jag ringa någon?
Jag står bara utanför och funderar panikslaget och då slutar ljudet.

Försöker ringa Nicklas om han hade konstruerat en bomb under trappen, men får inget svar.

Ja, jag kommer fram till slut att vi har en ficklampa med klocka och väckarklocka som förmodligen Kitty hade pillat på. Ficklampan hade använts flitigt inatt då vi fick strömavbrott av åskovädret. Så den stod framme när hon vaknade på morgonen efter. Sedan under dagen har Nicklas lagt tillbaka den under trappen.

Ja, så nu är det dags för att skratta åt mina tokigheter. Men vem tusan konstruerar en väckarklocka i en ficklampa?!