Mallanmamma

En trubadurfru

Jag älskar mitt jobb

Nicklas på äventyr igen. Nu dop, ikväll på tractor meet i Indal. Har ni bättre för er så åk gärna dit och röj gärnet.

Själv gör jag det jag alltid gör, jobbar, på min sista semesterdag. Jag har ändå inget bättre för mig och jag har jobbabstinens.
Igår kom vi hem från Umeå. Så såklart var jag in på Nail Design School. Så nu har jag hunnit fått in lite nya godsaker till jobbet.

Neonfärger som ger en extra fägklick.
Två olika glitter, red rose som är ett mörkt rosa glitter och härliga Champagne som jag själv haft tiden innan min utbildning!
Tre olika täckande färger. Pink tutu, som ger ett naturligt intryck. Hot pink, som är en skarp rosa och cranberry ice, som är en lite krämig rostrosa.

Så nu vill jag bara nagelleka. :) Låt det bli måndag snart!

En smak av sommar

Sådär… Nu smakar det sommar.

20140713-190959-68999063.jpg

Vet nog inte hur många liter jordgubbar jag ätit på senaste. Men det är så gott med mjölk till.
Smakar ännu bättre efter en dag på jobbet. Missade det fina vädret och slutade lagomt till regnet.
Imorgon är jag ledig i alla fall igen. :) hoppas på finväder. Har dessutom en klipptid på Timrås lilla salong. Får se hur håret ser ut imorgon eftermiddag då.

Smurfisar

Det har varit en fantastisk ledig dag idag. Vackert väder och en massa skoj på stans hamnyra.
Vi såg bland annat på en smurf. Så det blev en massa dans och stoj med barnen.

20140704-184012-67212640.jpg

Den godkände

Slutar tystnaden med…. Sally godkände tangle teezern. Hon grinar inte lika mycket vid utredning av tovor numera. Mycket bra grej, och verkligen värd sin dryga hundralapp. :)

Nu förbereder jag mig för en dag ute på Lögdömarknaden där jag ska stå med min svärmor imorgon. Jag ska förhoppningsvis hitta nya kunder som inte hört talats om mig ännu. :) Tycker jämt att jag hör att de inte visste om mig. Så det är ett ypperligt tillfälle att träffa ny kundkrets. Kom gärna och hälsa på. Kommer ha fina erbjudande just denna dag.

Borde sova. Men vad är sömn egentligen?

Tangle teezer

Äntligen!
Jag har äntligen blivit en lycklig ägare av tangle teezer. Har dock ännu bara provat den på mig själv. Mycket väl godkänd för min del.
Dock inte testad på den viktigaste personen än, Sally. Hon är på förskolan nu och jag själv ska dit en stund snart då de har öppet hus. Får testa den då kanske?

20140610-131949-47989876.jpg

Häj häj

Men tjena!

Äntligen fem minuter över!

Snabba tillbakablickar:
- Jag är numera diplomerad nagelterapeut.
- Jag har numera min egna nagelsalong, Studio Makisa, i centrala Timrå. Köpmangatan 27 i samma lokal som Butik 88. Kom gärna in och hälsa på. :)
- Sally har lärt sig cykla utan stödhjul.
- Kitty river allt i sin väg. ;)

Har nyss suttit och bokfört för första gången i hela mitt liv. Inga baotasummor som skulle in men ändå tog det över 4 timmars arbete! Tacka vet jag google som hjälpt mig hela morgonen!

Nu ska jag snart ta mig lite lunch och vänta in posten. Kanske om man har tur kan diplomen komma idag. :) Sedan blir det mer pappersarbeten och göra..

Puss puss

studiomakisa

I love BFF

Idag är min första officiella arbetsdag. Och det har känts kan jag lova. Känns som om telefonluren snart ska växa fast i örat på mig. Har hunnit prata i telefon med Nicklas ett antal gånger, länsförsäkringar, försäkringskassan och skatteverket.

På det har jag hunnit varit på en liten inskolning md Kitty för förskolan. Vilket gick jättebra! Kommer nog gå rätt smärtfritt med inskolningen. Dock var idag enda dagen jag skulle vara med. Åker till Umeå om några timmar.

Har utöver detta också hunnit beställa lite grejer som kassaregistret och chipkortläsare. Snart är även hemsidan på G.

I och med jag lever i nageldrömmarnas värld så får ni mina nuvarande naglar:

1531775_10203486090581038_1185240954_n

Alltså jag dör. Jag till och med är avundsjuk på mig själv att jag har dessa. Dock är det Annie som gjort dessa, då jag inte börjar med de praktiska bitarna förrän nu på onsdag.
Den lila/rosa som heter BFF är verkligen min BFF. Kommer användas fler gånger när jag beställt hem den. Men det får bli efter diplomeringen. Tror jag inte får köpa in nya geléer förrän det. Inte säker. :) Men ska bli så kul detta mina vänner. Är så oerhört peppad!

Ni kommer alla vara så varmt välkomna till min salong (Studio Makisa) när det väl startar.

Bord

Hej å hå!
Här var det dött. Men sådant som kan bli när tiden inte räcker. :)

Har precis kommit hem från en tur på IKEA. Köpt min första pryl till företaget på företagets pengar! Läskigt och spännande. Egentligen bara ett bord som ska bli nagelbordet. Så nu ska gubben i familjen börja snickra bord för att vi ska ha ett dammutsug i det. Mäta och såga ut ett litet hål. Sedan får man köpa hem själva apparaten och montera fast den. :)

Skärmavbild 2014-03-23 kl. 13.30.03

Jag har börjat plugga smått. Teori förra veckan så nu börjar de praktisk bitarna nästa vecka. Så imorgon far jag upp till Umeå och är borta i ca 1,5 vecka. Lite motigt att vara borta från familjen så länge, men plugg är plugg. Så nu ska jag sätta mig och läs lite till.
Vi får se när det skrivs nästa gång igen. Det vet ingen. ;)