Mallanmamma

En trubadurfru

JobbaHemmadagen

Hua, vilken kall och blåsig dag. Trodde jag skulle få stanna hemma i vår varma lägenhet. Tji fick jag för det. Glömde såklart mobilladdaren nere på salongen igår, så jag måste ta mig en promenad till centrum sen då. Nicklas har lillbilen och Felician har rasat ihop. Så blir illa tvungen att gå.
Vi ska hämta en ny bil på lördag, en Volvo V70, men idag hjälper det inte mig ett skit att vi ska hämta den då. ;)

Ska göra bokföring idag hade jag tänkt, men har ännu inte hittat hålslagaren så får väl se hur många kvitton och rapporter som kommer in i pärmen. Känns som om det blir väldigt få just nu.
Det är bara att leta vidare…

pappersarbete

Tacofredag

Ikväll blir det typiskt svenne-fredagsmiddag, tacos… Dock ska vi inte tillaga den själv idag. Utan idag blir hela familjen bjudna av barnkyrkan som Sally brukar sjunga i med barnkören.
Det ska bli trevligt och kul för Sally att vara med lite kompisar på fritiden. Hinner inte med så mycket sådant än då vi håller på med flytten för tillfället.

För er som inte får tacos ikväll kan ju alltid njuta av Reinfeldt som tacosshoppar. :)

Jordskalv

Kände ni av jordskalvet för en liten stund sedan?

Själv trodde jag att det var katterna som bråkade under soffan. Så jag skulle precis skälla på dem för att sedan upptäcka att det fanns inga katter där under… :o

Bild 2014-09-15 kl. 15.34

Rappakaljor

Hoho…

Hej och hå. vet knappt ens vad jag ska skriva. Håller inte koll på omvärlden för tillfället. Just nu är det bara flytt och jobb som gäller i livet så vet knappt vad jag skrev sist jag var in hit.

Men som sagt lever i ett kaos här hemma för tillfället. Life in a box… eller hundra heter det i vårt fall.
Vill att allt ska vara överstökat nu snart. Man börjar inse att sträckan till jobbet (en mil bara visserligen) börjar bli påtagligt när man vet att man kunde haft gångavstånd. Man ser till och med husen i området, där vi kommer bo, från mitt jobbfönster. Alltid så sjukt mycket att tänka på när man ska hålla på och flytta. Speciellt när man har två småbarn mitt i allt. En av dem älskar att riva ner allt i sin väg.

Så det blir tufft men det ska gå. :)

Frågor och svar

Förstår inte varför bloggappen ska krascha varje gång jag ska svara bloggkommentarer. Samt att den gör mig anonym, så efter många dagars fundering hur jag ska lösa det får jag svara i enskilda inlägg.

Fråga: Wtf, här sitter jag och googlar efter nagelsalonger i närheten och får upp din sida, med denna bild av mitt hus! Hahahaha! Så nära trodde jag inte jag skulle hitta en, som tvärs över gården!.. Håller du på med det nu eller utbildar du dig ännu?

Svar:
Jag är klar med utbildningen. Det är bara och boka en tid. :) bokningen sker via

onlinebokningen

.

Salongens kundplats

Idag fick jag för mig att bara provsitta i kundstolen som används vid behandlingar i salongen. Insåg att det var allra första gången jag satt där sedan jag startade salongen i april. Nu förstår jag med att många tycker att det är en avkopplande plats.
Bara se hur molnen sveper förbi ute på himlen och hur träden vinglar efter vinden var nästan bedövande.

Där kommer jag sitta på fler raster… Pinsamt att det var första gången jag satt där sedan jag flyttade in i april.

IMG_0234.JPG

 

Edit: nu har jag förminskat bilden. Wp’s app har blivit knäpp så bilderna blir förstora. Men denna verkar också vänt sig. ORKA!

Överfallen av en trappgrind

Så här härligt ser mitt ben ut efter att ha träffat på trappgrinden i mörkret. Tror inte ens karate hade slagit ner den förövaren. :(

I övrigt har jag haft extremt otur senaste dagarna. Dels benet.
Men sedan har jag även papercut:at mitt ögonbryn med en flyttkartong och även slitit lite i hyponychiumet. Helt ärligt vet jag inte vad som gjort mest ont.

Nyaste selfien

Ni kanske glömt hur jag ser ut…

IMG_0120.JPG
Faktiskt längesedan jag tog en riktig selfie. Inte gjort det sedan innan jag färgade ombren. Vilket jag gjorde i maj. Så kände det var på tiden.
Och vem kan motstå lilla mig?